Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

 
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, συνολικά 11 κλοπές αγροτικών οχημάτων, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που έγιναν από τον Ιούνιο του 2013 έως το Μάιο του 2014.
 Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος 8 ατόμων, εκ των οποίων 4 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 62 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και πλαστογραφία. 
 
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, εντόπισαν δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα, με πινακίδες Βουλγαρίας, όπου ήταν έμφορτα με συνολικά 11 αγροτικά οχήματα, των οποίων οι αριθμοί πλαισίου έφεραν αλλοιώσεις. 
Για την υπόθεση τότε είχαν συλληφθεί οι 2 ημεδαποί οδηγοί των φορτηγών, καθώς και ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
 
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω 8 δράστες από τον Ιούνιο του 2013 έως το Μάιο του 2014, αφαίρεσαν τα ανωτέρω οχήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και συγκεκριμένα:
5 φορτηγά από την περιοχή της Πέλλας,
3 φορτηγά από την περιοχή της Θεσσαλονίκης,
2 φορτηγά από την περιοχή της Ημαθίας και
1 φορτηγό από την περιοχή της Αττικής.
Ως προς τον τρόπο δράσης, αφού αφαιρούσαν τα οχήματα, πλαστογραφούσαν τους αριθμούς πλαισίου τους και αντικαθιστούσαν διάφορα εξαρτήματα αυτών, με σκοπό στη συνέχεια να τα διαθέσουν προς πώληση μέσω συνεργών τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σε χώρα του εξωτερικού.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"