Αρχείο

Δύο ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις νέων καλλιτεχνών διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Ταλέντων Πράξις».
Συγκεκριμένα:
- Σάββατο 10 Ιανουαρίου, ώρα 19.30, αίθουσα συναυλιών Εστίας Μουσών: Ρεσιτάλ κιθάρας του Σωτήρη Βλάχου τελειόφοιτου σπουδαστή στην τάξη του καθηγητή  Θάνου Μήτσαλα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Θα ερμηνευτούν έργα των συνθετών Ντόουλαντ, Μπαχ, Λενιάνι, Βίλλα-Λόμπος, Μπρόουερ και Μορέλ.
   - Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ώρα 19.30, αίθουσα συναυλιών Εστίας Μουσών:
Ρεσιτάλ πιάνου του συμπολίτη μας Ιάσωνα Γιατζόγλου τελειόφοιτου σπουδαστή στην τάξη πιάνου του καθηγητή Γιώργου Κυράτσου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Βιογραφικό Σημείωμα Σωτήρη Βλάχου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά όπου πήρε και τα πρώτα μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 14 ετών. Το 2008, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας απ'όπου και αποφοίτησε το Σεπτέμβριο του 2013. Από το 2009, μετά από πετυχημένες κατατακτήριες εξετάσεις, φοιτά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στην τάξη της κλασικής κιθάρας του Θάνου Μήτσαλα. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια κιθάρας με τους Wanda Palacz, Αντιγόνη Γκόνη, Timo Korhonen και Θάνο Μήτσαλα και πήρε μέρος στο 6ο Guitar Plus Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ως μέλος του κιθαριστικού συνόλου του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.