Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος
 
Δεδομένου πως οι τρείς νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία, Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος, Μπατσαρά αλλά και μέχρι πρότινος ανεξάρτητος και τώρα μέλος της Ν.Δ. Κώστας Γιοβανόπουλος, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, οι θέσεις που απομένουν στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος στο νομό μας είναι μόλις δυο.
Γι αυτό και η  «μάχη» έχει ήδη φουντώσει μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών ενώ ακόμη ψάχνουμε αν θα υπάρξει τελικά υποψήφιος από το δήμο Νάουσας.
Οι «σίγουροι» δηλαδή αυτοί που θα θέλουν να διεκδικήσουν τις δυο αυτές θέσεις είναι ο  νεαρός πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας, ο Κώστας Ζιώγας, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, η νυν περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο Χρήστος Μάμαλης ( το μοναδικό όνομα από τον διευρυμένο δήμο Νάουσας)ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκφράσουν τον ενδιαφέρον τους και άλλοι μνηστήρες.
Οψόμεθα…
 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"