Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εκτίθεμαι ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Στις κρίσιμες ώρες η ευθύνη απαιτεί δράση. Η επιλογή που είχα ήταν μόνο μία: Να συμβάλλω στην ανάσταση της χώρας. Λέγοντας αλήθεια, πολεμώντας την απελπισία, μαχόμενος από μέσα να λήξει επιτέλους η πολιτική αγονία. Η ανάπτυξη που όλοι ποθούμε δεν έρχεται με διαταγές ούτε με καταλήψεις. Η ανεργία δεν μειώνεται με κατάρες, η μετανάστευση των παιδιών μας δεν σταματά με εθνικορητορείες. Έρχονται καιροί δύσκολοι, μέρες που οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά και έντιμα στην πρωτογενή κυρίως παραγωγή. Μπορούμε. Αλλάζοντας πρώτα τον εαυτό μας. 
Μεθοδικά ας συμβάλλουμε τώρα στην Ενότητα. Τώρα συνέργειες και μάχη υπέρ των πολλών με Τρόπο Ελληνικό. Διεκδικώ να εργαστώ για τη φωτισμένη αξιοκρατία, την απλή δικαιοσύνη, τη δημοκρατία των αρίστων.
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"