Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αρχείο

Επτά νέοι επικουρικοί γιατροί(3 στη Νάουσα) θα προσληφθούν στις νοσοκομειακές μονάδες Βέροιας και Νάουσας μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας
Οι ειδικότητες των γιατρών στη μονάδα Βέροιας είναι: Επεμβατικός καρδιολόγος, χειρουργός, νεφρολόγος, γυναικολόγος, ενώ της μονάδας Νάουσας: χειρουργός, αναισθησιολόγος και γυναικολόγος. Η ανάρτηση της προκήρυξης των θέσεων έγινε στη "Διαύγεια".
 Η πρόσληψη αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στις επόμενες 20-30 μέρες. Για τη μονάδα Νάουσας η πρόσληψη ειδικά του γυναικολόγου είναι απαραίτητη (σε πρώτη φάση για τα εξωτερικά ιατρεία), με δεδομένη την προσπάθεια των τοπικών αρχών για την εξεύρεση λύσης για την επαναλειτουργία της μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής, όπως είχε τονιστεί στην πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας κ. Γρηγοράκου. 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"