Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Γιοβανόπουλος. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε:
«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιοβανόπουλος είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στις ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή. Να θυμίσουμε ακόμη ότι μόλις ένα χρόνο πριν ο κ. Γιοβανόπουλος μιλώντας για την κυβερνητική παράταξη τόνιζε: "Οι γαλάζιοι βαρώνοι αδιαφορούν για την ασφυξία των πολιτών, την κοινωνική καχεξία. Θόρυβος δηλώσεων, όλοι λένε θα μας σώσουν, άλλοι με σβάστικες κι άλλοι με λευκά κολάρα. Καμώνονται πως αγνοούν ότι το σημείο βρασμού ενός λαού με ήθος δεν αργεί, ο μέσος πολίτης θυμάται, υποφέρει, οργίζεται, επαναστατεί, τους καταργεί" ενώ το καλοκαίρι σημείωνε: «Μετά από όσα ζήσαμε δύο χρόνια στη Βουλή με 25 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με όλες αυτές τις συμπεριφορές που έδειχναν ότι το κράτος γίνεται προτεκτοράτο δεν μπορεί να περιμένουν ότι θα υπάρξει συνεργασία».
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"