Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου για τις χαμένες ζωές στη χθεσινή τραγωδία του Norman Atlantic στα νερά της Αδριατικής.
 Παράλληλα, ενώνω τα συναισθήματα λύτρωσης με αυτά των διασωθέντων της ναυτικής τραγωδίας, των οικογενειών και των οικείων τους, ανάμεσα σε άλλες και πολλών οικογενειών από την Ημαθία μας. Εύχομαι από καρδιάς η μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν, να μπορέσει γρήγορα να την απαλύνει η αγάπη των ανθρώπων τους και η πίστη τους στο Θεό που τόσο κοντά τους στάθηκε στις κρίσιμες και ψυχοφθόρες ώρες που πέρασαν.
 
Θέλω όμως παράλληλα, να ευχαριστήσω τις Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα και τα Σώματα Ασφαλείας για την αξιοθαύμαστη επιμονή, αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος τους κατά την επιχείρηση διάσωσης, η οποία και συνεχίζεται και η οποία αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα όλων. Αυτές τις στιγμές, η προσοχή και η αγωνία όλων μας, είναι να βρεθούν σώοι και να επιστρέψουν και αυτοί στα σπίτια τους, όλοι οι αγνοούμενοι της ανείπωτης τραγωδίας ανάμεσα στους οποίους και ένας συντοπίτης μας από την Ημαθία. Και για τον λόγο αυτό, έχω ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κέντρο επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και με τον ίδιο τον Υπουργό κ. Μιλιτιάδη Βαρβιτσιώτη προσωπικά. Η ώρα της απόδοσης ευθυνών, θα έρθει μετά. Και η πολιτεία οφείλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες τραγωδίες.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"