Αρχείο

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Ειρηνούπολης τέλεσαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.
 Οι μικροί μαθητές ντυμένοι με εντυπωσιακές στολές παρουσίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αναπαράσταση της Γέννησης του Θεανθρώπου. Ο αυθορμητισμός των λιλιπούτειων 'ηθοποιών' και τα εντυπωσιακά σκηνικά που επιμελήθηκε η Προϊσταμένη του Σταθμού κ. Αναστασία Σεπιτάνου μάγεψαν τους παρευρισκόμενους που για μία ακόμη φορά γέμισαν ασφυκτικά τον παιδικό σταθμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Αθανάσιος Παντζαρτζίδης ο Πρόεδρος του Αγγελοχωρίου κ. Σπαθόπουλος Ευθύμιος, το μέλος του Δ.Σ. κυρία Λαζαρίδου, η δημοτική σύμβουλός κυρία Αραμπατζή και πλήθος γονέων και συγγενών των παιδιών.   Η αποκορύφωση της γιορτής ήταν ο ερχομός του Αϊ- Βασίλη, ο οποίος μοίρασε δώρα στα νήπια. Οι μικροί μαθητές πήρανε μεταξύ των άλλων και χειροποίητα ημερολόγια, διακοσμητικά επιτραπέζια με κουκουνάρια  και χριστουγεννιάτικες κατασκευές που κάνανε μαζί με τη δασκάλα τους. Σε όλους μοιράστηκαν κουραμπιέδες που έκαναν  τα ίδια  τα παιδιά.