Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο


Στο Val di Fiemme Ιταλίας προπονείται ο αθλητής Δρόμων Αντοχής του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Μπατσής Δημήτριος, στα πλαίσια της προετοιμασίας των εφηβικών ομάδων (FIS camp) από 14 έως και 24 Δεκεμβρίου 2014.
 Στη διεθνή προετοιμασία της IBU(Δίαθλο), συμμετέχουν οι αθλητές του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Μάκης Ιωάννης, Σεραφείμ Αργύρης και Νιμπίτη Γεωργία, στην Sjenica Σερβίας, από 21 έως και 28 Δεκεμβρίου 2014.
Στο Bansko Βουλγαρίας από 20-30 /12/2014, προετοιμάζονται και οι αθλητές αλπικού του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Μάντσιου Αναστασία, Μάντσιος Βασίλειος, Μπακαλιός Δημήτριος και Κατσάνης Αθανάσιος, οι οποίοι θα λάβουν μέρος και στον διεθνή αγώνα NJC της F.I.S, στις 22-23/12/2014, στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"