Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Πλήρη στήριξη στο αίτημα του Πανελληνίου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης παρείχε η Γεωργία Μπατσαρά, σε συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου με τον Διευθυντή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκο Βασιλείου, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, αναφορικά με τον Νόμο 4254/2014 και τη μονομερή παρέμβασή του σε υπογεγραμμένες συμβάσεις 42.000 οικογενειών κατόχων Οικιακών Φωτοβολταϊκών.
 Η Ημαθιώτισσα Βουλευτής εστίασε στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν στο σύστημα τα Οικιακά Φ/Β, συνηγορώντας στο ότι μοναδική λύση για τις 42.000 οικογένειες είναι να επανέλθουν οι συμβάσεις τους στην αρχική τους μορφή, προ του Νόμου 4254/2014, και προτείνοντας την επανεξέταση του θέματος για την εξεύρεση τεχνικών και πολιτικών λύσεων.
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"