Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Εγκρίθηκε  ο  νέος κανονισμός λειτουργίας των χώρων  πολιτισμού και τουρισμού του δήμου Νάουσας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας, 8-12-2014.
 Ο κανονισμός προβλέπει δωρεάν παραχωρήσεις των πολιτιστικών χώρων του Δήμου για εκδηλώσεις σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, ενώ προβλέπεται χαμηλό αντάλλαγμα χρήσης σε όσες παραστάσεις χρεώνουν εισιτήριο στο κοινό. 
Με το νέο κανονισμό μπαίνει επιτέλους τάξη στη χρόνια αταξία που υπήρχε στις δημοτικές εγκαταστάσεις πολιτισμού, με βάση τις αρχές που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία του Δήμου. Στόχος είναι να διασφαλιστεί η ορθή συντήρηση των χώρων ώστε να προσφέρεται το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στους χρήστες αλλά και τους τελικούς αποδέκτες, τους δημότες-θεατές. 
Ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης δήλωσε: «Στηρίζουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και όλους όσους έχουν μια συνεχή παρουσία  στα πολιτιστικά και επιστημονικά δρώμενα της Νάουσας όπως είναι ο κ. Χαρίτων Τομπουλίδης.  Και φυσικά όσοι σύλλογοι δεν κόβουν εισιτήριο δεν θα χρεωθούν. Είναι καιρός να πάμε μπροστά, να βάλουμε τον πολίτη μπροστά, να αλλάξουμε νοοτροπίες του παρελθόντος». 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"