Αρχείο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας για τα παιδιά και τους γονείς, την Κυριακή 7 Δεκέμβρη.
 Γονείς, παιδιά και Εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρών με μεγάλη χαρά και ατέλειωτο κέφι. Κατασκευές χριστουγεννιάτικες, face painting, πινιάτες, γλυκές απολαύσεις για τα παιδιά, κάλαντα από τους-τις μαθητές-τριες, ζεστό κρασί και ψημένα κάστανα για τους μεγάλους, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής, έδωσαν ένα χαρούμενο τόνο στη γιορτή.
Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε όλους τους γονείς που βοήθησαν με διάφορους τρόπους και πολλή προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή, αλλά και σε όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Νηπιαγωγείου Βέροιας για τη συμμετοχή του, στον Διευθυντή κο Γκιορτζή Εμ. και στους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, που είναι πάντα αρωγοί και συνεργάτες στις δράσεις του Συλλόγου μας. Παράλληλα ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και το Τεχνικό Τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Βέροιας και το κατάστημα «Βυζαντινό-νυφικά & βαπτιστικά» για τη θετική ανταπόκρισή τους και την προσφορά τους που ήταν πολύτιμη και καθοριστική.

Ευχαριστούμε όλους, μικρούς και μεγάλους για την προσφορά τους σε χρόνο, κέφι και διάθεση. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να βρεθούμε ξανά μέσα από νέες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και να περάσουμε όλοι χαρούμενες γιορτές.