Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας σας ενημερώνει ότι το Οφθαλμολογικό Τμήμα σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Ιατρείο της Μονάδας Βέροιας πραγματοποίησε την Πέμπτη 4-12-2014 δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο Αξονικής Τομογραφίας Συνοχής (OCT) και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης σε άτομα πάσχοντα από σακχαρώδη διαβήτη και ηλικιακή εκφύλιση ωχράς.
   Η εκδήλωση αυτή, η οποία συντονίστηκε από τον Συντονιστή Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος κ. Λεωνίδα Παπαζήση και την Επιμελήτρια Α΄ του Διαβητολογικού Ιατρείου κα Ζωγράφου Μούσχιανη, ήταν ευγενική προσφορά της φαρμακευτικής εταιρείας NOVARTIS σε συνεργασία με την εταιρεία GMD Diagnostics ΕΠΕ.
   Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των πασχόντων ήταν αθρόα και ότι στο μέλλον πιθανόν να προσφερθούν και πάλι τέτοιου είδους έλεγχοι.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"