Αρχείο


Απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα και καλό Ναουσαίικο κρασί η ομάδα των POP74,  που συμμετείχε στο 2ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας, έκανε τον απολογισμό της στην ταβέρνα «Αμπέλι – Έδεσμα» του Γιώργου Ζιακάκη στη Νάουσα.
Οι «40αρηδες» του τουρνουά θυμήθηκαν  την πρόσφατη πορεία τους στο τουρνουά, καθώς  προβλήθηκαν με video projector  τρία video αφιερώματα στην ομάδα ενώ ο  Κώστας Χατζηστυλλής παρέδωσε με απονομή μεταλλίου… την σκυτάλη του προπονητή στον Χρήστο Παπαπέσιο.

Παρών και ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος είχε πολύ δουλειά και στο τουρνουά, ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε η ενίσχυση της  ομάδας – παρέας των POP74, το ξεκίνημα προπονήσεων και η εκ νέου συμμετοχή στο Εαρινό Πρωτάθλημα και όχι μόνο!

Τα πειράγματα ήταν στην ημερήσια διάταξη με πρωταγωνιστή  πάντα τον Γιάννη Ρουβέτη ( αν και έλειπε το alter ego του Ηρακλής Λεφούσης) και όλα αυτά, παρέα με  καλό φαγητό και Ναουσαίικο κρασί, σ ένα καταπληκτικό περιβάλλον με ποιοτική μουσική, στο πολύ όμορφα ανακαινισμένο «Αμπέλι – Έδεσμα» του Γιώργου Ζιακάκη στην «παραλία» της Νάουσας στην Μεγάλου Αλεξάνδρου.