Αρχείο

Εντυπωσιακά ήταν τα πρώτα αποτελέσματα του προαγωνιστικού τμήματος  της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» στους πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς «Αντώνης Δρόσος» που διεξήχθησαν στη Λάρισα το Σάββατο 29-11-2014.
Στους αγώνες συμμετείχαν 26 ομάδες από Μακεδονία,  Ήπειρο και Θεσσαλία και περισσότεροι από 580 αθλητές και αθλήτριες.
 Η Κ.Α. Νάουσα κατετάγη 3η σε σύνολο μεταλλίων (24), 5η στη γενική βαθμολογία (6 χρυσά, 10 αργυρά, 8 χάλκινα) και το σημαντικότερο είναι ότι κατετάγη 5η και σε αριθμό συμμετοχών (38)αποδεικνύοντας έτσι ότι αποτελεί τον αριθμητικά ισχυρότερο  σύλλογο της Ημαθίας στην κολύμβηση.
Όλοι οι αθλητές, παρά τις αντίξοες συνθήκες των αγώνων, του ταξιδιού και της κούρασης σημείωσαν ατομικά ρεκόρ και δοκιμάστηκαν και σε καινούργια αγωνίσματα. Σημαντική ήταν και η προσπάθεια αλλά και η υπευθυνότητα των  πολύ μικρών αθλητών της ομάδας που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.
Οι προπονητές του τμήματος Λαζαρίδης Βασίλης και Αβεριάνοβα Αναστασία δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών και ήδη προετοιμάζονται για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ακαδημίας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή ακολούθησαν και οι γονείς των νεαρών αθλητών οι οποίοι με τη στάση τους παρέδωσαν μαθήματα ευγενούς άμιλλας!