Αρχείο

 
Σημαντικές δωρεάν παροχές σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας, καθώς και σε όλους τους αθλητές του ιστορικού μας χιονοδρομικού σωματείου Ε.Ο.Σ. Νάουσας, προτίθεται να πραγματοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Altek Technologies LTD και ο Ναουσαίος Ηλίας Στυπίδης.
Θυμίζουμε πως η εν λόγω εταιρία είναι  κατά την απόφαση του εκκαθαριστή της Τ.Α.Β. ΑΕ η προσωρινή ανάδοχος  για την εκμίσθωση του ΧΚ 3-5 Πηγάδια.
Κατά την διάρκεια της μισθωτικής περιόδου η Altek Technologies θα προσφέρει δωρεάν τις χρήσεις των αναβατήρων του ΧΚ 3-5 Πηγάδια για όλους τους μαθητές του Δήμου Νάουσας που θα επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο κατά την διάρκεια των οργανωμένων εκδρομών των σχολείων τους (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια όλου του Δήμου Νάουσας).  Στόχος είναι, με αυτό τον τρόπο, να  μπορέσουν όλοι μαθητές να γνωρίσουν το χιονοδρομικό μας κέντρο και το βουνό μας γενικότερα χωρίς να επιβαρύνουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.
Ακόμη, βάση πληροφοριών μας η Altek Technologies LTD, έχει δεσμευτεί να παρέχει σε όλους τους αθλητές και τα φυτώρια του Ε.Ο.Σ. Νάουσας καθώς και στα στελέχη αυτού (Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητές κτλ) δωρεάν κάρτες χρήσης των αναβατήρων του χιονοδρομικού κέντρου για όλη τη σεζόν διευκολύνοντας το έργο τους.