Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 15:55

Η Ίλια Ιωσηφίδου στη Naousanews (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H υποψήφια δήμαρχος του διευρυμένου δήμου Νάουσας και  επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας»,  Ίλια Ιωσηφίδου είναι η επόμενη φιλοξενούμενη μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η  κ. Ιωσηφίδου  απαντά  και αναλύει όλα τα σημαντικά θέματα  του διευρυμένου δήμου αλλά και  τις επικείμενες  Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε πως .οι συνεντεύξεις, πραγματοποιούνται  πάντα σε συνεργασία με την εφημερίδα «Παρατηρητής» της Ημαθίας και το φίλο, συνάδελφο εκδότη και δημοσιογράφο Γρηγόρη Κυριακίδη

Επαναλαμβάνουμε  επίσης πως ο σκοπός μας είναι απλός και ξεκάθαρος. Να ενημερωθούν οι  πολίτες του διευρυμένου δήμου Νάουσας και της Ημαθίας, για όσους ζητούν την ψήφο μας.

Τέλος, ευχαριστούμε το Cafe Νέον για την  φιλοξενία.

  

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"