Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 18:03

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης εφ’ όλης της ύλης στη Naousanews (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη – Δυναμώνουμε τη Μακεδονία »,  Κώστας Καλαϊτζίδης, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος μας στην στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Κώστας Καλαιτζίδης, αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό μας, όσον αφορά τα έργα, τις χρηματοδοτήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Εξηγεί για ποιο λόγο είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, λέει την άποψη του για το προεκλογικό τοπίο στη Νάουσα, ενώ αναλύει πολύ σημαντικά θέματα του νομού, όπως είναι το αγροτικό, ο τουρισμός, ο Οδικός Άξονας Βέροια – Νάουσα – Έδεσσα και η πρώην λαχαναγορά της Κουλούρας «Αμάλθεια».

Υπενθυμίζουμε πως .οι συνεντεύξεις, πραγματοποιούνται  πάντα σε συνεργασία με την εφημερίδα «Παρατηρητής» της Ημαθίας και το φίλο, συνάδελφο εκδότη και δημοσιογράφο Γρηγόρη Κυριακίδη

Επαναλαμβάνουμε  επίσης πως ο σκοπός μας είναι απλός και ξεκάθαρος. Να ενημερωθούν οι  πολίτες του διευρυμένου δήμου και της Ημαθίας, για όσους ζητούν την ψήφο μας.

Ακόμη, επειδή υπάρχουν ερωτήσεις από πολίτες και υποψηφίους,  ενημερώνουμε και πάλι πως ήδη καλούνται  και θα καλεστούν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δήμαρχοι  Νάουσας, όπως και υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πολιτευτές.

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος