Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 00:30

Γηροκομείο Νάουσας: Ένα «κόσμημα» που χρειάζεται τη στήριξη όλων μας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η «Ν» αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα μικρό αφιέρωμα  στο Γηροκομείο Νάουσας. Ένα «κόσμημα» για τον δήμο μας και την Ημαθία, ένα κοινωφελές στην ουσία ίδρυμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του για πάνω από 20 χρόνια.

Το Γηροκομείο της Νάουσας είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με ένα Διοικητικό Συμβούλιο που είναι άμισθο και στηρίζεται μόνο στις συντάξεις των τροφίμων, στις δωρεές και στην πενιχρή χρηματοδότηση του κράτους η οποία είναι πλέον ανύπαρκτη. Οι εργαζόμενοι κάνουν ότι μπορούν και ευτυχώς μέχρι τώρα τα καταφέρνουν περίφημα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κυρίως την απαραίτητη θαλπωρή για αυτούς τους ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν την τρίτη τους ηλικία με σεβασμό και ηρεμία.

Οι ιστορίες των τροφίμων είναι τουλάχιστον συγκινητικές και αποτυπώνουν την ιστορία του τόπου μας αλλά  είναι και  βαθιά ανθρώπινες με χαρές και λύπες που συγκινούν.

Το Γηροκομείο Νάουσας έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας…

 

Εργασίες για ενεργειακή αναβάθμιση του Γηροκομείου Νάουσας

 

 

Το Γηροκομείο Νάουσας

Ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν

 

Έργα των τροφίμων του Γηροκομείου Νάουσας

 

 

Ο πανέμορφος κήπος του Γηροκομείου που φροντίζουν οι εργαζόμενοι 

 

Παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης 

 

Πολλές οι εκδηλώσεις του Γηρκομείου Νάουσας πολιτιστικές και όχι μόνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"