Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 17:53

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Δημοτικό Σχολείο Μαρίνας – Πολλών Νερών - Γιαννακοχωρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mεταφέρονται στο σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού

 

Τριτοκοσμική είναι η εικόνα από τη μεταφορά μικρών μαθητών των Πολλών Νερών Νάουσας Ημαθίας , που για να έχουν πρόσβαση στο δημοτικό σχολείο, μεταφέρονται πάνω σε καρότσα. Πιο συγκεκριμένα,  το πρόβλημα της μεταφοράς αφορά μαθητές 5-11 ετών που διαμένουν στον οικισμό Πολλά Νερά και μέχρι στιγμής, το πρόβλημα της μεταφοράς τους στο δημοτικό σχολείο της Μαρίνας δεν έχει λυθεί, οπότε οι μαθητές διασχίζουν τα 5 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από το σχολείο τους πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού.

«Ανίκανοι και επικίνδυνοι έχουν αποδειχθεί αυτοί που κάθονται στα γραφεία τους και δεν μπορούν να βρούνε μια λύση στο θέμα τις μεταφοράς και ότι θα συνεχίσουν με πολύ πιο δραστικές αποφάσεις μέχρι να λυθεί το θέμα των μεταφορών»  δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας – Πολλών Νερών – Γιαννακοχωρίου  Αργυρίου Μάριος εκπροσωπώντας τους γονείς.

 

Το κείμενο και οι φωτογραφίες εστάλησαν από τον κ. Μάριο Αργυρίου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"