Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 22:12

Μεγάλες ζημιές στον Άγιο Νικόλαο από την κακοκαιρία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από αναγνώστη της «Ν» και  αποτυπώνουν τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν στον Άγιο Νικόλα μετά τη σημερινή καταιγίδα.

 Ο χείμαρρος κατέστρεψε όλη την πίσω μεριά του παρκινγκ κατεβάζοντας πέτρες ξύλα και  πολύ χώμα. Επίσης στη στροφή για το δρόμο που πηγαίνει για Σέλι  απ τη πίσω μεριά του Αγίου Νικολάου έχει κάτσει η άσφαλτος. Πλέον  είναι κούφια από κάτω γιατί  έφυγε όλο το χώμα με αποτέλεσμα αν περάσει κάποιο αυτοκίνητο υπάρχει κίνδυνος να  σπάσει η άσφαλτος κ να προκληθεί σοβαρό ατύχημα. Τέλος το γήπεδο τένις που πλέον είναι πισίνα αλλά με βρώμικο νερό.

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.