Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 09:50

Η ίδια λάθος νοοτροπία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τη φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης της «Ν», τονίζοντας πως παρότι το πάρκινγκ δεν είχε ούτε μια θέση που περίσσευε, ο συγκεκριμένος οδηγός του αυτοκινήτου προτίμησε να… παρκάρει για δυο.

Η νοοτροπία του ωχαδερφισμού σε όλο της το μεγαλείο και ένα θέμα το οποίο έχουμε στηλιτεύσει ουκ ολίγες φορές αλλά απ ότι φαίνεται δεν λύνεται τόσο εύκολα αν δεν πέσει ο πέλεκυς. Δηλαδή να εφαρμοστεί ο νόμος, από μια δημοτική αστυνομία, η οποία θα είχε όμως αρμοδιότητες. Μια δημοτική αστυνομία η οποία πλέον δεν υπάρχει στη Νάουσα, aν και όταν υπήρχε, αν θυμάστε, σε πολλούς δεν άρεσε και διαμαρτυρόταν εντόνως στην τότε δημοτική αρχή για να… σβηστούν κλήσεις.

 

 Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.