Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 21:51

Επιτρέπεται το κάμπινγκ στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη φωτογραφία μας την απέστειλε αναγνώστης της «Ν», ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και είναι προφανώς τραβηγμένη από το Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Το ερώτημα που τίθεται προφανώς είναι απλό. Επιτρέπεται  το  κάμπινγκ μέσα στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας; Ακόμη και αν η σκηνή που φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία δεν είναι αυτό που λέμε μόνιμη, δηλαδή στήθηκε μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως και τα τραπεζάκια και τα καρεκλάκια είναι αυτό επιτρεπτό; Επίσης το Άλσος, σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση του δήμου, δεν φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρία security;

Η εικόνα πάντως δεν είναι καλή, δείχνει πως δεν μπορούμε να φρουρήσουμε εμείς οι ίδιοι την πλούσια φυσική μας κληρονομιά. Αν μάλιστα αυτοί που στήσανε τη σκηνή, τα τραπεζάκια και τις καρέκλες είναι και Ναουσαίοι τότε ακόμη χειρότερα.

Ζούμε πραγματικά σ ένα παράδεισο αλλά δεν φαίνεται να τον σεβόμαστε..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.