Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 14:11

“Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες και το σχόλιο μας το απέστειλε επώνυμα αναγνώστης της «Ν», ο οποίος δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομα του.

Το ζήτημα είναι γνωστό και έχει να κάνει με το παράνομο παρκάρισμα στη Νάουσα, μια μάστιγα που δεν λέει να τελειώσει και έχει να κάνει με την απαράδεκτη μας νοοτροπία ως πολίτες και ως οδηγοί και την έλλειψη αστυνόμευσης  από πλευράς τροχαίας.

Το σχόλιο του αναγνώστη έχει ως εξής και φυσικά τα συμπεράσματα δικά σας.

«Νάουσα, είναι πλέον μόνιμη κατάσταση το παρκάρισμα αυτοκίνητων πάνω στο πεζοδρόμιο σε σημείο που να μην μπορεί να περάσει πεζός στην οδό Χρίστ. Λαναρά και γενικά στον δρόμο από τον ΟΑΕΔ έως και το τέλος του δρόμου προς Αγ. Νικόλαο.

Πλέον ο πεζοί πρέπει μα περπατάνε στον δρόμο και όχι στο πεζοδρόμιο, είναι ντροπή».

 

 

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.