Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 10:15

Το… μεγάλοσταχτοδοχείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Δεν γνωρίζουμε αν η γλάστρα έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο σταχτοδοχείο εν γνώσει του δήμου, σίγουρα όμως τη στιγμή που υποτίθεται ότι εφαρμόζεται ο Νόμος στα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στη Νάουσα, η εικόνα αυτή μόνο καλή δεν είναι. Θα μας πείτε, το ίδιο συνέβαινε πάντα, ε και; Κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να σταματήσει; Οι δημοτικοί μας άρχοντες τους οποίους εκλέξαμε λοιπόν καλό θα είναι να σέβονται πρώτα αυτοί τους νόμους, όπως και όλοι οι πολίτες που είναι παρόντες στις συνεδριάσεις. Είμαστε σίγουροι πως ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  θα προβεί σε αυστηρότατες συστάσεις στους θεριακλήδες στην επόμενη συνεδρίαση.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σχετικά Άρθρα