Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 21:26

Νάουσα… άναρχη πόλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Aυτή η πόλη που ζούμε, η πανέμορφη, με το μοναδικό φυσικό κάλλος και μικροκλίμα δεν πρέπει να είναι η Νάουσα. Δεν μπορεί..

 Το πρωί της Δευτέρας, όταν βρεθήκαμε στο κέντρο .παντού υπήρχε μια κατάσταση πανικού, βασικοί δρόμοι της πόλης  ήταν κλεισμένοι λόγω τηλεπικοινωνιακών έργων, φορτηγά ξεφόρτωναν μέσα στην κίνηση την ώρα που η αγορά ήταν ανοικτή, αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα, πάνω σε διαβάσεις, σε εισόδους σχολείων, σε πεζοδρόμια, ακόμη και αυτοκίνητο Σχολής Οδηγών (ναι, ναι), είδαμε να καταλαμβάνει θέση παρκινγκ ΑμεΑ.

Η  κατάσταση ήταν πραγματικά χαώδης και τα έργα τηλεπικοινωνιών που διεξάγονται στη Νάουσα διόγκωσαν ακόμη περισσότερο το υφιστάμενο πρόβλημα.

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο θα έπρεπε αυτή την εποχή πριν τα Χριστούγεννα να γίνουν αυτά τα έργα. Ας πούμε λοιπόν πως είναι αναγκαία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ της εταιρίας και του δήμου και εφόσον δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία με την Τροχαία, έτσι ώστε τα έργα  να πραγματοποιούνται όχι την ώρα που η αγορά είναι ανοικτή;

Φυσικά το ζήτημα με τη κακή νοοτροπία, την έλλειψη παιδείας και την ατιμωρησία όσον αφορά το πώς παρκάρουμε και κυρίως το που παρκάρουμε το έχουμε θίξει ουκ ολίγες φορές. Και αυτή τη φορά θα γίνουμε κακοί. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, η Τροχαία που βρίσκεται, τη στιγμή που δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία;

Τέλος, και τα φορτηγά που τροφοδοτούν την αγορά δεν είναι δυνατόν να το κάνουν την ώρα αιχμής, την ώρα που το κέντρο είναι γεμάτο κόσμο και αυτοκίνητα. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση όχι μόνο συνεχίζεται αλλά χειροτερεύει..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.