Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 09:56

Άσχημη εικόνα από σκουπίδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι φωτογραφίες και το σχόλιο είναι από αναγνώστη της «Ν».

«Το brand name μας μάρανε. Αυτά τα σκουπίδια βρίσκονται στην πλατεία Ειρήνης, δηλ. λίγα μέτρα από το κέντρο, από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου».

 

Σχόλιο «Ν»

 

«Δίχως να επιθυμούμε να είμαστε υπερασπιστές της δημοτικής αρχής, θεωρούμε πως η Νάουσα πρέπει να έχει ταυτότητα και η διαδικασία δημιουργίας Branding  βρίσκεται πρός τη  σωστή κατεύθυνση.

Από κει και πέρα  βέβαια τα θέματα και τα προβλήματα της καθημερινότητας παραμένουν. Πάντως, εκτός από την ευθύνη αποκομιδής των απορριμμάτων που έχει ο δήμος, μεγάλες είναι και οι ευθύνες των ίδιων των δημοτών. Διότι τα απορρίμματα και αυτές τις εικόνες την δημιουργούν πρωτίστως οι πολίτες. Φυσικά οι πολίτες έχουν εμποτισθεί με μια λάθος νοοτροπία. Ο δήμος είναι υπεύθυνος διαχρονικά και γι αυτό, για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Πώς να αλλάξει όμως όταν ακόμη τα απορρίμματα μας κοιτάμε απλά να τα θάβουμε σ ένα ΧΥΤΑ και όχι να τα αξιοποιούμε μέσω  ανακύκλωσης και επεξεργασίας

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα