Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 12:45

Σοβαρή έλλειψη κάδων στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι φωτογραφίες και το σχόλιο μας εστάλησαν από αναγνώστη της «Ν» και αναδεικνύουν το μεγάλο πρόβλημα έλλειψης κάδων στη Νάουσα αλλά φυσικά και εν μέρει τη λάθος νοοτροπία  μας. Ελπίζουμε, μέσα στον Ιούλιο, όπως είναι η πληροφόρηση μας να έρθουν οι νέοι κάδοι στη Νάουσα και η κατάσταση να βελτιωθεί διότι αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι πολύ κακή.

«Καλημέρα,  σας  στέλνω αυτές τις φωτογραφίες ,  γράψτε κάτι για το χάλι μας!  Μας έχουν πάρει τους κάδους 2 μέρες πριν έρθει ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας και ακόμα δεν τους έχουν φέρει πίσω και καθημερινά έχουμε αυτό που βλέπετε στις  φωτογραφίες.  Είναι στην Απολλωνιάδος και Λουντέμη γωνία.

Έχουμε και παιδιά που παίζουνε και με την αφόρητη ζέστη γίνεται εστία μόλυνσης!»

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα