Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 08:30

Η νοοτροπία δεν αλλάζει εύκολα..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και μας της έστειλαν αναγνώστες της «Ν». Στη μία ευυπόληπτος πολίτης πέταξε έξω από κάδο σκουπιδιών ολόκληρη λεκάνη τουαλέτας ενώ στην άλλη στον κάδο ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών μόνο... γυαλί δεν βλέπουμε.

Την ίδια στιγμή στην «Πλακένια» στον πρώην πλέον Προσωρινό Σταθμό Μεταφόρτωσης πολίτες συνεχίζουν να πετάν σκουπίδια στο χώρο όπου παλαιότερα υπήρχαν κάδοι, μη γνωρίζοντας οι περισσότεροι που να τα πετάξουν, καθώς το ερώτημα είναι απλό. Κάποιος ο οποίος μένεις εκτός σχεδίου πόλεως που μπορεί να πετά τα σκουπίδια του αφού δεν υπάρχουν πουθενά κάδοι, εκτός φυσικά αν τα μεταφέρει μέσα στη Νάουσα ή τα πάει μέχρι τα Μονόσπιτα…

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα