Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 19:45

Η απόλυτη αντίφαση και η γαϊδουριά μας..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ώρα που η Εύα Παυλίδου, συγγραφέας του βιβλίου  «..Ευδοκία με Λένε! Όταν ο πόνος έγινε ποίηση», τόνιζε με εμφατικό τρόπο πως φτιάχνουμε πόλεις που δεν είναι προσβάσιμες στα άτομα με αναπηρία, φέρνοντας μάλιστα συγκεκριμένα παραδείγματα, στην είσοδο της ΒΕΤΛΑΝΣ ζούσαμε την απόλυτη αντίφαση.

Οδηγός είχε   αράξει το αμάξι του  ακριβώς στην είσοδο του κτιρίου «Χρήστος Λαναράς» όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση φράζοντας τον δρόμο π.χ. ας πούμε για έναν συμπολίτη μας σε αναπηρικό καροτσίδιο.

Ειλικρινά ελπίζουμε ο οδηγός του αυτοκινήτου, να μην ήταν από αυτούς που ήταν μέσα στην εκδήλωση και παρακολουθούσε τα όσα έλεγε η Εύα Παυλίδου. Γιατί τότε είναι που θα ζούσαμε την απόλυτη παράνοια και ξεφτίλα..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα