Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 22:08

Χιονόπτωση και έντονα καιρικά φαινόμενα στη Νάουσα και την Ημαθία (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χιονίζει στη Νάουσα από τις 8 περίπου το βράδυ ενώ με δυσκολία πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις στους κεντρικούς δρόμους και στους περιφερειακούς.

Η έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε αργά το απόγευμα και συνεχίζεται μέχρι τώρα ενώ ήδη η Πυροσβεστική έχει επέμβει σε οδηγούς που «έμειναν» με τα αμάξια τους κυρίως έξω από την πόλη και στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας – Νάουσας καθώς δεν φρόντισαν να έχουν χιονολάστιχα ή αλυσίδες.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Νάουσας δηλώνει ότι « Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας λόγω της χιονόπτωσης. Ο Δήμος συνιστά στους οδηγούς καταρχήν να αποφεύγουν κατά το δυνατόν τις άσκοπες μετακινήσεις, κατά δεύτερον να οδηγούν με αντιολισθητικές αλυσίδες και με μεγάλη προσοχή για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών»..

Πάντως, τα φαινόμενα είναι έντονα  και από ότι φαίνεται η παραμονή της Πρωτοχρονιά θα είναι χιονισμένη, ενώ χαράς ευαγγέλια για το Χιονοδρομικό μας Κέντρο 3-5 Πηγάδια το οποίο αναμένεται φυσιολογικά να ανοίξει και να υποδεχθεί χιονισμένο  το 2016!

Προσοχή λοιπόν κυρίως στους οδηγούς και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε.

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα