Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 13:00

Το City Walk ταξιδεύει….

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί η στήλη μας να αφορά τα δρώμενα της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου αλλά όταν μπορούμε, ταξιδεύουμε κιόλας και αυτό που είδαμε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, μας προκάλεσε θετική εντύπωση.

Ένα προσεγμένο και κυρίως πρωτοποριακό WineBar, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδος, το οποίο για να το επισκεφτείς πρέπει να έχεις κάρτα επιβίβασης και έχει αποκλειστικά κρασιά του κτήματος «Κυρ Γιάννη» από το Γιαννακοχώρι Νάουσας.

Η εξωστρέφεια και η έξυπνη επιχειρηματικότητα στην πράξη, δεν νομίζετε; Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι, Ναουσαίοι οινοποιοί…

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα