Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 18:08

Ένας …ξεχωριστός «επίσημος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και εκεί που διεξαγόταν το τρισάγιο  στο Ηρώο της Νάουσας για την επέτειο του ΟΧΙ, εμφανίστηκε καμαρωτός καμαρωτός. Έκανε μια βόλτα μπροστά από τους επισήμους πήγε μέχρι τον χώρο της κατάθεσης στεφανιών, κοντοστάθηκε και στη συνέχεια πήγε και κάθισε αναπαυτικά μαζί με τους επισήμους.

Ο χαριτωμένος σκυλάκος της φωτογραφίας έκλεψε την παράσταση και την καρδιά μας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως το ζήτημα των αδέσποτων δεν είναι υπαρκτό στη Νάουσα και τον ευρύτερο Δήμο. Αναμένουμε τις νέες εξελίξεις στο θέμα από το δήμαρχο και τη γενική γραμματέα που ξέρουμε πως «τρέχει» το ζήτημα. Ότι και να γίνει όμως, πρώτα απ όλα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι..τα αδέσποτα πρώτα απ όλα δημιουργήθηκαν από εμάς. Εμείς τα παρατήσαμε, εμείς δεν τα στειρώσαμε εμείς δεν τα αγαπήσαμε...

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα