Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 13:49

Απάντηση του Γιάννη Παρθενόπουλου στην επιστολή Γιαννούλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Φίλε Γιάννη Γιαννούλη σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα να ξεπεράσεις το πρόβλημα υγείας.  Ήθελα να σε ενημερώσω ότι και εγώ δεν πιστεύω στις συμπτώσεις περισσότερο από εσένα και είμαι ακόμη περισσότερο καχύποπτος.

 Δυστυχώς κάποιος έβαλε το χέρι του προκείμενου να δημιουργηθεί το θέμα που ανέδειξες ενώ εγώ την πρόσκληση που υπέγραψα είχε το όνομα σου. Άραγε είναι σύμπτωση που στην τρίτη απουσία σου εξαφανίστηκε το όνομα σου από τον ηλεκτρονικό φάκελο αποδεκτών δημοτικών συμβούλων.
Άραγε είναι σύμπτωση που η περιφέρεια έκρινε ότι δεν μπορεί να ακυρώσει την συνεδρίαση που έγινε λόγος αλλά παρακαλεί τον πρόεδρο να ανακαλέσει μην τυχόν και υπάρξουν προβλήματα.
Άραγε φίλε Γιάννη είναι σύμπτωση που δεν σε δικαιολόγησε κανείς από την παράταξη σου για τις προηγούμενες απουσίες σου και γι την τελευταία ,ενώ έτρεξαν να δικαιολογήσουν σε αντίστοιχη περίπτωση την κύρια Τσαγκαλίδου.
Άραγε είναι σύμπτωση που ενώ ενημέρωσες την κύρια αντιπρόεδρο ,κύρια Τσαγκαλίδου ότι δεν πήρες πρόσκληση αυτή δεν είπε τίποτε.Φίλε Γιάννη η Νάπη είναι αντιπρόεδρος δεν είναι απλή σύμβουλος.
Εσύ απλά έπρεπε να στείλεις ένα email ότι ασθενείς.Και να γνωρίζεις ότι ουδέποτε ενημερώθηκα ότι δεν έλαβες πρόσκληση και από κανέναν και ούτε όταν η αντιπρόεδρος μου είπε ότι απουσιάζεις με ασθένεια δεν μου είπε ότι δεν έλαβες πρόσκληση.
Και εάν κάποιος με προβοκατόρικες επιθυμίες σου μεταβίβασε τα αντίθετα και ότι εγώ θέλω να σε διαγράψω τότε λυπάμαι που τον πίστεψες.Μάλιστα το χαρτί που γράφει τις απουσίες είσαι ο μόνος που υπάρχει ο χαρακτήρας <<κλινήρης>>.
Καλόν είναι και σκόπιμο να ψάξεις στην δική σου παράταξη εύθηνες και όχι σε εμάς.
Εγώ δεν έβαλα απουσίες στους σύμβουλους της παράταξης σου αλλά σε όλους .
Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν να σε βγάλουν από το παιχνίδι ,εγώ δεν δήλωσα υποψήφιος δήμαρχος.
Και για να μιλήσουμε για συμπτώσεις για πες μου σε παρακαλώ είναι σύμπτωση που απειλούμαι και πάλι με πειθαρχικά παραπτώματα επειδή είπαμε να μπει μια σειρά και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο που μας εκτίμησε ότι θα τον εκτιμάμε και εμείς με την παρουσία μας.
Είναι σύμπτωση που απειλούμαι ενώ ποτέ δεν εφαρμόστηκε αυτό τα τελευταία 15 χρόνια και όχι τα τελευταία 3,50χρονια όπως ψευδώς αναφέρετε.
Και πείτε μου επιτέλους τι θέλετε ,να εφαρμόζεται ότι μας συμφέρει και ότι δεν μας συμφέρει να κάνουμε τα στραβά μάτια?
Εσείς τι κάνατε στο συγκεκριμένο θέμα? ΤΙΠΟΤΑ .
Εγώ φίλε Γιάννη έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και δεν θέλω να καταντήσετε το δημοτικό συμβούλιο αίθουσα δικαστηρίου και σου εύχομαι να μην πας ποτέ στα δικαστήρια.
Είμαι στην διάθεση σου για οποιοδήποτε πληροφορία και να με ρωτήσεις ότι θες και όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου όταν τον ερώτησα στην διάρκεια της κατασκευής της γέφυρας Αγγελοχωρίου ,που ήμουν εργοταξιαρχης, μα καλά κύριε Δήμο γιατί εσύ ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος ρωτάς τον <<χαζό...) τι να κανείς για το πρόβλημα που προέκυψε ,εκείνος μου είπε Γιάννη θα ερωτάς και τον τελευταίο άνθρωπο μετά με το μυαλό σου θα επεξεργάζεσαι και θα βγάζεις σωστά συμπεράσματα.
Και πίστεψε με ο δάσκαλος μου είναι και ήταν σοφός
».

Υστερόγραφο
«Επειδή φίλε Τάσο είπες ότι εξαιτίας της κακής λειτουργίας του συμβουλίου και επειδή συμπέρανα από τα λεγόμενα σου ότι από τότε που ανέλαβα πρόεδρος έγινε και ο Δήμαρχος κακός και ακυρώνονται αποφάσεις θα σε απαντήσω και σε αυτό ,με στοιχεία όχι με αερολογίες, αλλά θα προτιμούσα να με απαντήσεις και εσύ όταν στην διάρκεια συμβουλίου πρόσβαλες την διαδικασία και σε ρώτησα να μου δείξεις που το γράφει ο κανονισμός και να παραιτηθώ η να παραιτηθείς εσύ ,δεν το έκανες. 
Και μπορώ να σου δείξω άπειρες συνεδριάσεις που κάνατε και <<εσείς>> με την ίδια διαδικασία και τότε ήταν νόμιμες αλλά τώρα επειδή είναι ο Παρθενόπουλος είναι παράνομες
».

Παρθενόπουλος Ιωάννης
Πρόεδρος Δ.Σ.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"