Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 15:35

Η απογοήτευση έρχεται νωρίς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Αντώνη Λογγινίδη*

 

Σκεπτόμενος  το μέλλον της Νάουσας σε επίπεδο παροχής υγείας και μετά το κείμενο  του Προκόπη Μπίλη ,ονειρεύομαι κέντρο αποκατάστασης στη Νάουσα, δημόσιο διαγνωστικό κέντρο: μαγνητικό  τομογράφο, αξονικό  υπερήχους, τρίπλεξ, σπινθηρογραφήματα...και αμέσως αμέσως διαβάζεις πως το νοσοκομείο δεν μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στους δημότες ,η 3 ΥΠΕ και πάλι δε χρηματοδοτεί  το νοσοκομείο Νάουσας...

Έτσι η απογοήτευση έρχεται νωρίς. Βέβαια θα μπορούσαμε με καλή θέληση να παλέψουμε όλα τα προβλήματα, να πάμε παρακάτω να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα ,αλλά αυτά θα πάρουν τουλάχιστον 5 χρόνια να γίνουν ως τότε δεν ξέρω αν υπάρχει νοσοκομείο για να μπορέσει να επιβιώσει με την βοήθεια της ανάπτυξης αυτής. Πρέπει στην άκρη του μυαλού μας να χουμε το χρονοδιάγραμμα: όλα  τα αναπτυξιακά μέτρα είναι χρονοβόρα και το νοσοκομείο εκπνέει. Είναι σαν να έχεις αγοράσει ένα λαχείο το οποίο κληρώθηκε την Τρίτη και έχεις τον τυχερό λαχνό ,αλλά εσύ πέθανες την Δευτέρα.

 

 

* Εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Νάουσας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"