Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 09:05

Αποχώρηση από τη ΔΕΥΑΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατόπιν αντικατάστασής μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ μετά την παρέλευση 2 ½ ετών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστώ δημόσια τους υπαλλήλους της επιχείρησης για την συνεργασία, τον πρόεδρο κ. Παρθενόπουλο τον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και την νέα πρόεδρο της επιχείρησης στην οποία εύχομαι καλή και ανεμπόδιστη διαδρομή στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ και ελπίζω αυτή την φορά να πηγαίνει τακτικότερα στα Διοικητικά Συμβούλια της επιχείρησης κάτι το οποίο δεν έκανε ως μέλος το οποίο ήταν μέχρι σήμερα.

Ως μέλος της επιχείρησης προσπάθησα να φανώ χρήσιμος και να έχω συνέπεια απέναντι στην εντολή την οποία πήρα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έγιναν πολλά πράγματα και έχουν παραγραμματισθεί να γίνουν ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Τέλος αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης το οποίο μου αναλογεί θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγνώμη για τυχόν προβλήματα η παραλήψεις και την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε κατά διαστήματα σε όλα τα δίκτυα από όλους τους καταναλωτές της επιχείρησης.

 

Γεωργιάδης Σταύρος

   

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"