Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 20:50

Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Τάσου Καραμπατζού*

 

Διαβάσαμε προχθές για την έγκριση του έργου των αποχετεύσεων με 9,2 εκ. €. Να δηλώσουμε κατ΄ αρχήν ότι είναι μια  θετική εξέλιξη.

 Όμως, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός, ότι το έργο αυτό  είχε ενταχθεί με έγκαιρο  προγραμματισμό και σκληρή δουλειά της  προηγούμενης Δημοτικής Αρχής (έγγραφο 171214/06-09-2011 του ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, με Προϋπολογισμό 16.527.520€). Έπρεπε μάλιστα  να είχε  υλοποιηθεί  μέχρι 31-12-2015.  Πρόκειται δηλαδή, για «επανένταξη» ενός ήδη ενταγμένου από το 2011 έργου και το οποίο καθυστέρησε   με  ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής.  Αντί λοιπόν να πανηγυρίζουν κάποιοι   ότι πέτυχαν το …αυτονόητο, ας φρόντιζαν  να το υλοποιήσουν εγκαίρως. Για μια ακόμη φορά δυστυχώς, αποδεικνύεται αφενός η αλαζονεία και  οι μεγαλοστομίες, αλλά   και  η ανεπάρκεια, η ανικανότητα και η αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής. Το έργο ήδη έχει καθυστερήσει τρία χρόνια, όπως καθυστερούν πολλά βασικά  πράγματα στο Δήμο. Και κάτι ακόμη: Επειδή ο Δήμος Νάουσας έχει συνέχεια και χρειάζεται  συνεργασίες,  για να είμαστε συνοδοιπόροι (και όχι συνηδηπόροι) σ’ αυτό, θα πρέπει ορισμένοι  να μάθουν να αναγνωρίζουν κάποτε την προσφορά και τον αγώνα των προηγουμένων.

 

* τ. Δήμαρχος Νάουσας

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"