Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 23:44

Θεοπίστη Κεφαλά: «Διαχωρίζω τη θέση μου από τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Όπως είναι γνωστό, υπήρξα Διευθύντρια της ΚΕΔΗΠΟΝ. Λόγω ακριβώς αυτής της υπηρεσιακής μου σχέσης, ο γενόμενος έλεγχος από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στο πόρισμά της για το έτος 2010 μου αποδίδει ευθύνη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (de jure),  όχι δηλαδή γιατί κάτι έκανα, αλλά απλώς επειδή κατά το χρόνο που βρέθηκαν τα όποια προβλήματα, ήμουν Διευθύντρια.

Σήμερα, με κάλεσε ο πρώην Δήμαρχος, κ. Καραμπατζός, μαζί με τους λοιπούς εμπλεκομένους στην υπόθεση για να συζητήσουμε. Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και πήγα. Έγινε μια γενική συζήτηση, για διαδικαστικά θέματα. Αιφνιδιάστηκα όταν είδα το όνομά μου κάτω από ανάρτηση-απάντηση του πρώην Δημάρχου, η οποία διατυπώθηκε κυρίως σε πολιτικό επίπεδο, που δεν με αφορά και την οποία δεν υπέγραψα.

Αυτονόητα, ως υπάλληλος, διαχωρίζω τη θέση μου από αυτή των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται, αφού, τουλάχιστον εγώ δεν είχα καν γνώση για τα όσα συνέβησαν, τα οποία δεν τέθηκαν ποτέ υπ' όψη μου.

Οι ευθύνες καθενός θα κριθούν αρμοδίως".

 

Με εκτίμηση,

Θεοπίστη Κεφαλά

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"